Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان هرمزگان در جلسه مجمع عمومی این سازمان ضمن تاکید بر تسریع روند صدور مجوزها گفت: نظام مهندسی کشاورزی یک سازمان اشتغال محور است.

به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان ؛ حمید نصیری بیان کرد: سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی یک تشکل صنفی و تخصصی از اساتید، دانش آموختگان و کارشناسان بخش کشاورزی و منابع طبیعی است که وظیفه طراحی فرایند توسعه پایدار بخش کشاورزی و منابع طبیعی را با تکیه بر تولید دانش بومی و الگوی رشد و پیشرفت در این بخش بر عهده دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: نظام مهندسی کشاورزی همواره توانسته با همفکری و بکارگیری نیروی فارغ التحصیل و جوان به دنبال توسعه بخش کشاورزی باشد.

نصیری افزود: وظیفه ما در سازمان نظام مهندسی کشاورزی، صیانت از آب و خاک به عنوان دو عامل اصلی رشد و توسعه بخش کشاورزی است.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اظهار داشت: فعالیتهای چشگیر و قابل توجهی در سازمان انجام شده است ازجمله: صدور پروانه های دام، طیور، گلخانه، پرورش قارچ، شیلات، کلینیک گیاهپزشکی و سمفروشی و همچنین برگزاری دوره های آموزشی مختلف به منظور توانمند سازی کشاورزان و کارشناسان در عرصه کشاورزی.

وی بیان کرد: از سال 91 تا کنون صدور بیش از 12 نوع مجوز نظیر گلخانه، دام، طیور، فروشگاه سموم، پرورش میگو، پرورش ماهی در قفس، توزیع سوخت و ... به سازمان نظام مهندسی کشاورزی منابع طبیعی واگذار شده است.

نصیری در ادامه ضمن تشریح عملکرد سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان گفت: برخی از اقدامات ما برای اولین بار در کشور انجام شده است نظیر استفاده از ناظرین صید، سوخت، محیط زیست و مسئولین فنی شیلات که برای بیش از 180 نفر ایجاد اشتغال کرده است.

این مقام مسئول اظهار کرد: بیش از 8 تفاهم نامه با سازمان های مختلف از جمله جهادکشاورزی، شیلات، شهرکهای کشاورزی، مدیریت امور اراضی، محیط زیست و ... منعقد شده است که در راستای تسهیل فرایندهای مختلف بوده است.

وی افزود: تحقق این امر باعث شد که در3 ماهه اول سالجاری معادل کل مجوزهای صادر شده برای گلخانه ها در سالهای قبل مجوز صادر شود.

رییس سازمان نظام مهندسی کشاوزی و منابع طبیعی استان هرمزگان با اشاره به اینکه سطح صدور مجوزها در استان هرمزگان بالا می باشد، خاطرنشان کرد: کسانی که مجوز گرفته در حال ساخت و بهره برداری بوده ودر 6ماهه اول در بحث صدور مجوز گلخانه با اختلاف زیاد از استانهایی که مقام اول تا سوم گلخانه را در کشور داشتند پیشتاز هستیم.

نصیری با اشاره به اینکه متقاضیان گلخانه یکروزه مجوز گلخانه را اخذ می کنند، تصریح کرد: طرح حذف استعلامها برای اولین بار در این استان به عنوان الگو اجرا  شد که در حال حاضر در همه استان های کشور اجرا می شود.

به گفته وی ، نظام مهندسی کشاورزی استان هرمزگان از لحاظ تعداد اعضا 3 هزار و 500 عضو داشته که از لحاظ تعداد جز 3 استان آخر کشور می باشد ولی از لحاظ عملکرد، اشتغال و رضایتمندی جز 3 استان اول کشور هستیم.

این مسوول همچنین در ادامه به طرح ناظرین صید اشاره کرد و افزود: هر کدام از کشتی های صیادی که قصد دریانوردی داشته بایستی از نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی مراجعه و پس از معرفی ناظرین جهت اخذ مجوز به شیلات معرفی و مجوز لازم رادریافت نمایند و یک ناظر صید به آنها معرفی می شود که این طرح در کشور تنها در استان هرمزگان اجرا شده است.

نصیری با اعلام این مطلب که اجرایی شدن طرح ناظرین سوخت باعث صرفه جویی 2 میلیون لیتری گازوییل به صورت ماهانه شده است، ادامه داد: در طرح ناظرین سوخت، ماشین آلات کشاورزی توسط کارشناسان نظام مهندسی تایید شده و این تاییدیه به شرکت نفت ارسال می شود که این امر باعث ساماندهی ماشین آلات و صرفه جویی گازوییل شده است.

وی با بیان اینکه برای 700 نفر از اعضای نظام مهندسی اشتغال ایجاد شده و از لحاظ کارایی جزء استان های موفق هستیم، افزود: طی فراخوانی حدود 35 فارغ التحصیل شیلات در قالب مسوول فنی جذب شده ، 200 نفر ازاعضا در قالب مشاور و ناظر در حال خدمات رسانی به بهره برداران این بخش هستند.

رییس سازمان نظام مهندسی کشاوزی و منابع طبیعی استان هرمزگان ابراز داشت: این استان برای اولین بار مقام دوم صدور مجوز برای دام و ازلحاظ پرورش میگو، ماهی خاویاری، ماهی در قفس مقام اول را در صدور مجوز درکشور کسب کرده است.

نصیری همچنین در خصوص پرورش ماهیان خاویاری در استان اظهار کرد: پرورش ماهیان خاویاری تا سال 96 در این استان توصیه نمی شد منتها یکسری از اعضای نظام مهندسی مشتاق به صورت آزمایشی پرورش این ماهیان را در استان انجام داده که به درآمدزایی در سال اول رسیده و در حال حاضر بیش از 260 متقاضی ماهیان خاویاری در استان هرمزگان وجود دارد که به دلیل نبود زیرساخت و کمبود بچه ماهی صدور مجوز ماهیان خاویاری در حال حاضر با مشکل مواجه شده و شیلات در حال پیگیری برای مرتفع شدن مشکلات متقاضیان می باشد.

وی در خصوص طرح پرورش ماهی در قفس گفت:  با توجه به دستور مقام معظم رهبری و تاکید استاندار هرمزگان در خصوص حفظ ذخایر آب و پرورش ماهی در قفس ، برنامه ریزی برای تولید 50 هزار تن ماهی در این استان انجام شده است .

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اشتغال کشاورزی کشاورزی و منابع طبیعی کشتی هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۱۷۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تصرف اراضی ملی ۱۳۰ میلیارد ریالی در تالش

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار عزیزاله ملکی با اشاره به اینکه زمین‌خواری تعرض به منابع طبیعی و اراضی ملی بوده و جرم است، اظهار کرد: زمین‌خواران بدون در نظر گرفتن حق عامه مردم در بهره‌مندی از نعمت‌های خدادادی با هدف رسیدن به سودهای کلان اقدام به تصرف زمین و منابع طبیعی می‌کنند که برای مقابله با این مشکل، همکاری همه مردم و دستگاه‌ها الزامی است.

وی از دریافت خبر تصرف اراضی ملی توسط فردی سودجو در یکی از مناطق شهرستان تالش و آغاز تحقیقات پلیس در این زمینه خبر داد و گفت: مأموران انتظامی پس از انجام تحقیقات به همراه کارشناسان اداره منابع طبیعی و جهاد کشاورزی به آدرس محل اعلامی اعزام شدند.

فرمانده انتظامی استان گیلان با بیان اینکه در بازدید از زمین مورد نظر مشخص شد، این فرد ۱۳ هزار متر مربع از اراضی ملی را به تصرف خود درآورده و به صورت غیرقانونی آن را به وسیله سیم‌خاردار و فنس محصور کرده است، افزود: در این خصوص متهم ۴۵ ساله پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضائی قرار گرفت.

این مقام ارشد انتظامی با اعلام اینکه با حکم قضائی و به استناد قانون حفاظت و بهره‌برداری از جنگل‌ها و مراتع، کلیه آثار تجاوز جمع‌آوری و رفع تصرف انجام شد، تصریح کرد: کارشناسان ارزش این اراضی را ۱۳۰ میلیارد ریال برآورد کردند.

سردار ملکی در پایان به رصد دقیق و اشرافیت بالای پلیس بر اقدامات غیرمجاز و مجرمانه متصرفان اراضی ملی اشاره کرد و بیان‌داشت: حفظ و حراست از منابع طبیعی و ملی از اولویت‌های مجموعه انتظامی است و مبارزه با زمین‌خواران و سودجویان به صورت مستمر در دستور کار پلیس قرار دارد.

کد خبر 6097354

دیگر خبرها

  • هفت خان مشکلات پیش روی اراضی هفت آسیاب سنندج
  • ظرفیت کافی برای به‌کارگیری فارغ التحصیلان مامایی وجود ندارد
  • طرح «هر مدرسه یک نهالستان» در دماوند اجرا شد
  • رفع تصرف اراضی ملی ۱۳۰ میلیارد ریالی در تالش
  • جلوگیری از تخریب اراضی ملی در بم
  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد
  • چند خبر از شهرستان های نیشابور، بردسکن و فریمان
  • رفع تصرف و بازپس گیری ۳هکتار از اراضی ملی اشنویه
  • حق‌آبۀ لرستان فدای بازی‌ سیاسی شد/ کشاورزان ‌مهاجرت کرده‌اند
  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی