Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@08:12:24 GMT

هرمزگان پیشتاز صدور مجوز گلخانه در کشور

تاریخ انتشار: ۷ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۱۹۳۹۵

هرمزگان پیشتاز صدور مجوز گلخانه در کشور

ایسنا/هرمزگان رئیس سازمان نظام‌مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان هرمزگان از صدور مجوزهای مرتبط با این بخش در یک روز کاری و حذف استعلام‌های مرتبط با آن خبر داد.

حمیدرضا نصیری در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با تدابیر و حمایت استاندار هرمزگان، شورای استان و سازمان نظام‌مهندسی از ابتدای سال جاری، تمامی مجوزها به‌صورت دستی صادر شده که برای مالکین زمین به‌شرط اخذ مجوز و پروانه زمین، کلیه استعلام‌ها حذف‌شده و طی یک بازدید کارشناسی مجوز آن‌ها یک‌روزه صادر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تحقق این امر باعث شد که در سه‌ماهه اول سال جاری معادل کل مجوزهای صادر شده برای گلخانه‌ها در سال‌های قبل مجوز صادر شود.

رئیس سازمان نظام‌مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان هرمزگان با اشاره به اینکه سطح صدور مجوزها در استان هرمزگان بالا است، خاطرنشان کرد: افرادی که مجوز گرفته‌اند در حال ساخت و بهره‌برداری هستند و در حال حاضر حدود ۵۰۰ هزار هکتار مجوز گلخانه در سطح استان هرمزگان صادر شده که با اختلاف زیاد از استان‌هایی که مقام اول تا سوم گلخانه را در کشور داشتند پیشتاز هستیم.

نصیری با اشاره به اینکه متقاضیان گلخانه یک‌روزه مجوز گلخانه را اخذ می‌کنند، تصریح کرد: طرح حذف استعلام‌ها برای اولین بار در این استان به‌عنوان پایلوت اجرا  شد که در حال حاضر در همه استان‌های کشور اجرا می‌شود.

وی ادامه داد: نظام‌مهندسی کشاورزی استان هرمزگان ازلحاظ عملکرد سه هزار و ۵۰۰ عضو داشته که ازلحاظ تعداد جز سه استان آخر کشور است اما ازلحاظ عملکرد، اشتغال و رضایت‌مندی جز سه استان اول کشور هستیم.

این مقام مسئول به طرح ناظرین صید اشاره کرد و افزود: هرکدام از کشتی‌های صیادی که قصد دریانوردی داشته باید از نظام‌مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی مجوز لازم را دریافت کنند و یک ناظر صید به آن‌ها معرفی می‌شود که این طرح در کشور تنها در استان هرمزگان اجرا شده است.

نصیری با بیان اینکه اجرایی شدن طرح ناظرین سوخت باعث صرفه‌جویی دو میلیون لیتری گازوییل به‌صورت ماهانه شده است، ادامه داد: در طرح ناظرین سوخت، ماشین‌آلات کشاورزی توسط کارشناسان نظام‌مهندسی تائید شده و این تأییدیه به شرکت نفت ارسال می‌شود که این امر باعث ساماندهی ماشین‌آلات و صرفه‌جویی گازوییل شده است.

وی با اشاره به اینکه برای ۷۰۰ نفر از اعضای نظام‌مهندسی اشتغال ایجاد شده و ازلحاظ کارایی جزء استان‌های موفق هستیم، افزود: طی فراخوانی حدود ۳۵ فارغ‌التحصیل شیلات در قالب مسئول فنی جذب شده، ۲۰۰ نفر از اعضا در قالب مشاور و ناظر در حال خدمات‌رسانی به بهره‌برداران این بخش هستند.

رئیس سازمان نظام‌مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان هرمزگان عنوان کرد: این استان برای اولین بار مقام دوم صدور مجوز برای دام و ازلحاظ پرورش میگو، ماهی خاویاری، ماهی در قفس مقام اول را در صدور مجوز در کشور کسب کرده است.

نصیری همچنین در خصوص پرورش ماهیان خاویاری در استان هرمزگان اظهار کرد: پرورش ماهیان خاویاری تا سال ۹۶ در این استان توصیه نمی‌شد اما برخی از اعضای نظام‌مهندسی مشتاق به‌صورت آزمایشی پرورش این ماهیان را در استان انجام داده که به درآمدزایی در سال اول رسیده و در حال حاضر بیش از ۲۶۰ متقاضی ماهیان خاویاری در استان هرمزگان وجود دارد که به دلیل نبود زیرساخت و کمبود بچه ماهی صدور مجوز ماهیان خاویاری در حال حاضر با مشکل مواجه شده و شیلات در حال پیگیری برای مرتفع شدن مشکلات متقاضیان است.

وی در خصوص طرح پرورش ماهی در قفس بیان کرد:  با توجه به دستور مقام معظم رهبری و تأکید استاندار هرمزگان در خصوص حفظ ذخایر آب و پرورش ماهی در قفس، برنامه‌ریزی برای تولید ۵۰ هزار تن ماهی در این استان انجام شده است.

این مقام مسئول در پایان خاطرنشان کرد: این طرح‌ها اشتغال‌زایی خوبی برای استان هرمزگان تأمین کرده و باعث توسعه استان خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: منطقه هرمزگان استانی اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۱۹۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور مجوز بهره‌برداری شهرک صنعتی شماره ۲ زرند پس از ۱۷ سال انتظار

معاون اقتصادی استانداری کرمان گفت: مجوز بهره‌برداری شهرک صنعتی شماره ۲ زرند پس از ۱۷ سال محقق شد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو حسن زاده معاون اقتصادی استانداری کرمان در جریان بازدید از شهرک صنعتی زرند گفت: شهرک صنعتی شماره ۲ زرند در سال ۱۳۸۶ تملک، ولی متاسفانه به دلایل مختلفی مجوز استقرار و بهره برداری واحد‌های صنعتی صادر نشد.

او افزود: سرانجام در ۲۷ فروردین ماه امسال پس از چهار بار بازنگری در طرح ارزیابی زیست محیطی مجوز شهرک مذکور به میزان ۳۰ هکتار از اراضی در اختیار و آن هم تا رده سه زیست محیطی، پس از ۱۷ سال وقفه با همت تیم اقتصادی استان دریافت شد.

وی ابراز امیدواری کرد با مشارکت و سرمایه گذاری شاهد راه اندازی صنایع مختلف و ایجاد اشتغال در این شهرک باشیم.

سپس حسین میجانی مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان کرمان هم با اشاره به زیرساخت‌های موجود آب، برق و گاز افزود: از هم اکنون این شهرک آماده واگذاری به سرمایه گذاران واحد‌های مختلف تولیدی است.

شایان ذکر است طبق اعلام شرکت شهرک‌های صنعتی استان کرمان، سند تک برگ شهرک صنعتی زرند ۲ در چند سال اخیر آماده بوده، اما به دلیل مخالفت حفاظت محیط زیست مجوز استقرار و بهره برداری واحد‌های صنعتی صادر نشده بود که اواخر فروردین ماه امسال پس از ٤ بار بازنگری در طرح ارزیابی زیست محیطی شهرک مذکور به میزان ۳۰ هکتار از اراضی در اختیار و آن هم تا رده سه زیست محیطی، مجوز احداث و بهره برداری پس از ۱۲ سال کسب کرد.

همچنین بنا بر گزارش ها، به دلیل مخالفت سازمان غذا و دارو امکان استقرار واحد‌های صنعتی غذایی حتی تا رده سه نیز در شهرک مذکور و نیز ناحیه صنعتی بهشت وحدت، میسر نیست و شهرک فاقد زون غذایی است. 
موقعیت ۳۰ هکتاری دارای مجوز، در ضلع جنوب شرقی ناحیه صنعتی بهشت وحدت قرار دارد، همچنین مطالعات هیدرولوژی شهرک نیز برای کنترل سیلاب در حال انجام است.

دیگر خبرها

  • ۲۵ اردیبهشت آخرین مهلت صدور مجوز‌های الکترونیکی
  • جزیره هرمز پیشتاز در صدور مجوز الکترونیکی/اعلام آخرین مهلت دریافت مجوز‌های الکترونیکی صنفی
  • صدور مجوز بهره‌برداری شهرک صنعتی شماره ۲ زرند پس از ۱۷ سال انتظار
  • صدور خدمات فنی و مهندسی یک ضرورت است/ اجرای پروژه اومااویا به دست متخصصان ایرانی
  • کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد
  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد
  • افزایش دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری در کردستان
  • طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی
  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • صدور مجوز فنس کشی زمین های کشاورزی فیروزکوه