Web Analytics Made Easy - Statcounter

   

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج هرمزگان،  نشست اعضای شورای مرکزی کشاورزی و منابع طبیعی کشور با حضور رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور، نماینده مردم شرق هرمزگان در مجلس شورای اسلامی، نماینده ولی فقیه در سازمان جهادکشاورزی و دیگر اعضای شورای مرکزی کشاورزی در سالن جلسات مدیریت جهادکشاورزی بندرعباس برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی هرمزگان در این نشست، گفت: سطح زیر کشت محصولات زراعی و باغی هرمزگان بالغ بر 156 هزار هکتار است.

حمیدرضا نصیری سطح گلخانه های استان را 286 هکتار عنوان کرد و گفت: در تولید برخی محصولات زراعی و باغی نظیر انبه و خرمای پیارم در کشور جزو برترین ها هستیم.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی هرمزگان، مقام استان در زمینه پرورش میگو را با تولید سالانه 22 هزار تن، اول نام برد و اظهار کرد: در حوزه صید میگوی دریایی نیز مقام دوم کشوری را دارا هستیم.

نصیری بیان کرد: سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی هرمزگان با 11 عضو اصلی و 3 هزار 500 عضو شورا مشغول به فعالیت است.

وی گفت: ناظرین مقیم سازمان نظام مهندسی کشاورزی بر شناورهای صیادی فانوس ماهیان با انعقاد تفاهم نامه ای مشترک نظارت جدی دارند.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور در این نشست گفت: سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی یک نهاد کاملا تخصصی و غیردولتی است که از دانش آموختگان همین حوزه تشکیل شده است.

شاهرخ رمضان نژاد افزود: برگزاری شورای مرکزی به عنوان عالی ترین عملیات اجرایی این امکان و فرصت را فراهم نموده تا بتوان سیاست های کلی مجموعه را به مرحله اجرا در آورد.

وی، تصریح کرد: سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی از 250 هزار عضو تحصیل کرده در رده های مختلف در سطح کشور تشکیل شده است.

رمضان نژاد تاکید کرد: این سازمان بر اساس قوانین تاسیس با سازماندهی و هویت دادن، جمعیت عظیمی از دانش آموختگان را گرد هم آورده است.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور گفت: مجموعه ای از برنامه ها و سیاست ها در سازمان مرکزی برای علمی کردن فرایند کشاورزی کشور در دستور کار قرار گرفته است.

وی بیان کرد: آموزش های خود را به سمت مهارت محوری با هدف تقویت مهارت آموزی در حال سوق دادن هستیم.

این مقام مسئول اظهار کرد: اگر بر توسعه و رونق کشاورزی مُصر باشیم میتوان این نوید را داد که فارغ التحصیلان جویای کار بتوانند در پرتو تحقق این اهداف، مشغول به فعالیت شوند.

رمضان نژاد خاطرنشان کرد: استان هرمزگان سرشار از ظرفیت ها در حوزه کشاورزی و دریا محوری است که میتوان با نگاه مهندسی و تکنولوژی جدید، این فرصت ها را به اشتغال تبدیل کرد.

نماینده ولی فقیه در سازمان جهادکشاورزی هرمزگان در این نشست ضمن تبریک ماه مبارک رجب و خیرمقدم به حاضرین، گفت: صدور مجوزها یکی از مسائلی است که نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی پیگیر آن است.

حجت الاسلام محمود فخرائی در این باره، گفت: بدین منظور این وظیفه بر این مجموعه نهاده شده که کار متقاضی تسهیل شود.

وی، افزود: یکی دیگر از وظایف سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی نظارت بر توزیع سوخت در این حوزه است که این نظارت میتواند نسبت به این امور کارساز شود.

نماینده مردم شرق هرمزگان در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: وظیفه ذاتی نمایندگان دفاع از حقوق مردم است و نباید از آنها خواست در این زمینه سکوت کنند.

حجت الاسلام سید مصطفی ذوالقدر افزود: نزدیک هزاران تن محصولات کشاورزی در منطقه توکهور-هشتبندی بدلیل بسته بودن صادرات در حال نابود شدن است.

وی در همین زمینه اظهار کرد: طی روزهای اخیر جلسات متعددی را با وزرای کشاورزی و صمت به همراه معاونین آنها در زمینه صادرات محصولات کشاورزی داشته ایم.

نماینده مردم شرق هرمزگان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: با توجه به مبلغ بالای خرید بذر و کودهای کشاورزی نمیتوان جلوی صادرات این محصولات را گرفت.

ذوالقدر بر لزوم تنظیم بازار کشور در این شرایط تاکید کرد و گفت: تنها نمی‌توان با برگزاری جلسات مشکلات کشاورزان را حل کرد و باید به فکر معیشت آن‌ها بود.

نماینده مردم شرق هرمزگان در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: بیش از هشت ماه پیش در بندرکرگان هزینه های مربوطه در زمینه واگذاری طرح های پرورش میگو به حساب بانک های عامل ریخته شده ولی هنوز به مرحله اجرا در نیامده است.

عضو هیئت رئیسه سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی هرمزگان گفت: طی سال های اخیر رشد و توسعه در ابعاد مختلف بخش کشاورزی در هرمزگان صورت گرفته است.

محمد نصوری بر ضرورت تشکیل شورای مشورتی بخش کشاورزی تاکید کرد و گفت: مهندسی کشاورزی با دنیای بیولوژیک ارتباط دارد.

وی ادامه داد: دیگر نظام های مهندسی به اندازه نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی نسبت به اهداف خود موفق نبوده اند.

نصوری خاطرنشان کرد: نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی هرمزگان بدلیل تنوع و عمق وسیع فعالیت در این حوزه از یک سیستم و شورای مشورتی بهره مند شود.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۰۶۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به کار شورا‌های همیار طبیعت خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری  خراسان رضوی گفت: این استان بیش از ۸ میلیون هکتار  زمین ملی دارد که حفظ و حراست از آن نیازمند مشارکت مردم و همیاران طبیعت است.

فنودی افزود: وجود حدود ۲۵ هزار همیار طبیعت در خراسان رضوی فرصت مغتنمی برای فرهنگ‌سازی در زمینه حفظ و حراست و توسعه منابع طبیعی و  نمونه شاخصی از مشارکت خودجوش مردم در زمینه احیا و حفاظت از منابع طبیعی است.

وی گفت: طرح شورای همیار طبیعت  نخستین بار  به همت خراسان رضوی به سازمان منابع طبیعی  و آبخیزداری کشور ارائه  و با تصویب و تایید آن در اداره کل آموزش ترویج و مشارکت‌های مردمی سازمان قرار شد این طرح به صورت پایلوت دراین  استان آغاز و پس از بررسی نقاط ضعف و قوت آن برای اجرا به سراسر کشور ارسال شود.

 مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی افزود:با  آغاز به کار شورا‌های همیار طبیعت قرار است در هر شهرستان شورای همیار طبیعت تشکیل و علاقمندان به منابع طبیعی و حفظ و حراست از آن با عضو شدن در این شورا بازوی توانمندی در این مسیر متعالی باشند.

 فنودی استفاده از خرد جمعی همیاران طبیعت استفاده از ظرفیت و توانمندی آنها و ایجاد ساختار منسجم این گروه مردمی را از اهداف تشکیل این شورا برشمرد و گفت:  حفظ مراتع و منابع طبیعی، توسعه فضای سبز و درختکاری و درخت داری از برکات و آثار مشارکت همیاران طبیعت است که به صورت داوطلبانه و خودجوش به عنوان باقیات و صالحات ارزشمند برای این عزیزان ماندگار خواهد شد.

وی همچنین با اشاره به شعار سال با عنوان  جهش تولید با مشارکت مردم افزود: آموزش و ترویج در موضوع روابط عمومی سرمایه‌گذاری در توسعه و حفظ منابع طبیعی است چرا که آگاهی مردم باعث افزایش و دغدغه مندی آنها در این حوزه و موجب برکات فراوانی است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی از همه علاقمندان به طبیعت خواست تا با مراجعه به سامانه همیار طبیعت و دریافت کارت شناسایی به جمع حافظان مروجان و حامیان طبیعت بپیوندند.

در حاشیه این مراسم همیاران طبیعت از نهالستان ایرانی تورانی طرق بازدید و با روند تولید نهال برای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت آشناشدند 

دیگر خبرها

  • درخواست عضو مرکزی حزب کارگزاران از نمایندگان مجلس آینده
  • لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران
  • آغاز به کار شورا‌های همیار طبیعت خراسان رضوی
  • حق‌آبۀ لرستان فدای بازی‌ سیاسی شد/ کشاورزان ‌مهاجرت کرده‌اند
  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • کوچ پرستاران از بخش دولتی به خصوصی
  • مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست
  • بررسي مسائل و مشکلات محله تخت استاد يزد
  • امام جمعه کرج: این واداده‌ها چرا در برابر کتک زدن دانشجویان آمریکا سکوت کردند؟
  • تصویب طرحی در آمریکا برای جرم‌انگاری انتقاد از اسرائیل