Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - بندرعباس - ايرنا- رييس نظام مهندسي معدن هرمزگان، معدن را يک مزيت بسيار مهم اقتصادي براي کشور دانست و گفت: استفاده از ظرفيت هاي معدني اين استان مي تواند منجر به رونق توليد و اشتغال شود.

به گزارش ايرنا، محمد مقيمي روز يکشنبه در نشست با مديرکل استاندارد هرمزگان اظهار داشت: معدن از ظرفيت هاي مهم اقتصادي کشور به شمار مي رود و ارزش افزوده ايجاد شده در اين بخش مي تواند در شرايط کنوني کشور کمک کننده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: سازمان نظام مهندسي، سازمان فني و علمي است که بر مبناي قانون از سال٨١ تشکيل شده است.
رييس نظام مهندسي معدن هرمزگان يکي از مهم ترين رسالت سازمان نظام مهندسي معدن را توانايي علمي و فني و تعامل ميان وزارت صنعت، معدن و تجارت و مجموعه‌هاي صنفي و مهندسي فعال در حوزه معدن دانست.
مقيمي توسعه بهره وري از مواد معدني و جلوگيري از برداشت غير اصولي معادن را از ديگر وظايف سازمان نظام مهندسي برشمرد.
**سازمان نظام مهندسي هرمزگان 920 عضو دارد
وي با اشاره به نامگذاري سال جاري به نام «اقتصاد مقاومتي؛ توليد و اشتغال» تصريح کرد: ساختار بخش معدن کشور داراي ارزش افزوده بالا و اشتغال زايي مناسب است و با استخراج و فرآوري معادن مي توان درآمد قابل توجهي براي هرمزگان ايجاد کرد.
اين مسوول هم چنين گفت: هم اکنون 920 نفر عضو اين سازمان هستند که از اين تعداد 190 نفر داراي پروانه اشتغال و تعيين صلاحيت شده اند.
مقيمي بيان داشت: اين تعداد عضو در سازمان نظام مهندسي معدن هرمزگان شامل مهندسان معدن، زمين شناس، نقشه بردار و مهندسي متالوژي هستند.
رييس نظام مهندسي معدن هرمزگان در ادامه سخنان خود يکي از مهم ترين اقدام هاي سازمان نظام مهندسي معدن استان هرمزگان را ارزيابي امنيت معدن ها دانست که براي اين مهم استفاده از مسوول فني در همه معادن ضروري است.
به گفته وي، معادني که داراي مسوول فني نيستند در صورت بروز هرگونه حادثه مسووليت آن برعهده بهره بردار است.
مديرکل استاندارد هرمزگان نيز گفت: امکان استفاده از ظرفيت هاي نظام مهندسي معدن به سبب تخصص و رشته هاي گوناگون وجود دارد.
عيسي باقرزاده همايي ابراز داشت: در حوزه آموزش براي مديران کنترل کيفيت شن و ماسه امکان تعريف دوره هايي مربوط به ماشين آلات معادن، آب وجود دارد و براي دوره هاي بازآموزي و کارشناسي استاندارد نيز مي توان از قابليت هاي نظام مهندسي معدن استفاده کرد.
وي در پايان خواستار تهيه استانداردهاي لازم در حوزه هاي مختلف معدن اين استان و تصويب آن از سوي سازمان ملي استاندارد شد.
9887 /6048
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۳۶۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 

رونق تولید موضوعی است که در سال های اخیر بیشتر مورد توجه سیاست گذاران کلان و مسئولان اقتصادی کشور قرار گرفته و سال ۱۴۰۳ نیز شعار جهش تولید با مشارکت مردم انتخاب شده است اما نقش بورس در این زمینه چیست؟

به گزارش ایسنا، کارشناسان اقتصادی بازار سرمایه را یکی از ابزارهای مناسب برای اجرای سیاست رونق تولید عنوان می‌کنند، اما آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید در کشور شود؟ برخی معتقدند که بورس به واسطه بازار ثانویه امکان جذب نقدینگی جدیدی ندارد و بنابراین نمیتواند به شرکت ها کمک کند و  آنچه در بورس اتفاق می افتد، نوسانات متعدد است.

برزو حق شناس در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه بازار سرمایه یکی از مولفه‌های اقتصادی هر کشوری است، گفت: در  واقع رونق تولید نیز یکی از سیاست‌های کلان کشور در حوزه اقتصاد  محسوب می‌شود که بورس جزئی از آن و یکی از ابزارهای اجرای این سیاست کلان محسوب می‌شود. 
وی با اشاره به اینکه بورس نمی‌تواند به تنهایی باعث رونق تولید شود، یادآور شد: اگر سیاست های دیگر کشور در کنار بورس به کمک رونق تولید بیاید در آن زمان است که رونق تولید شکل می گیرد. 
وی در بخش دیگری از صحبت های خود به تفاوت بازارهای اولیه و ثانویه پرداخت و ادامه داد: اینکه بورس بازار ثانویه است تعریف درستی است،  اما اگر به درستی مدیریت نشود باعث اختلال در بازار اولیه می شود.
به گفته حق شناس، بازار اولیه به شرکت‌ها کمک می‌کند تا تامین مالی شوند و بتوانند عرضه اولیه خود را برای سرمایه گذاران به نمایش بگذارند، اما در کنار بازار اولیه اگر بازار ثانویه یعنی بورس فعالیت بانشاطی نداشته باشد نمی توان انتظار داشت که بازار اولیه هم رونق پیدا کرده و با استقبال سرمایه گذاران رو به رو شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توصیه به مصرف آب چاه به جای آب معدنی اشتباه است
  • معادن کلید مهم توسعه کردستان/جاده‌های معادن موجب نارضایتی مردم
  • ظرفیت کافی برای به‌کارگیری فارغ التحصیلان مامایی وجود ندارد
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • رونق تولید با مالیات بر سوداگری
  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • معادن؛ ثروتی نهفته در خاک/ بی بهره چون کهگیلویه و بویراحمد
  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی