Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-05-06@07:58:09 GMT

جنجال در انتخابات نظام مهندسی معدن استان هرمزگان/ سند

تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۷۱۳۸۲۶

جنجال در انتخابات نظام مهندسی معدن استان هرمزگان/ سند

به گزارش خرداد به نقل از ایسنا؛ در حالی دهم اسفندماه انتخابات نظام مهندسی معدن در هرمزگان برگزار شد که به ادعای معترضین به نتیجه این انتخابات، دخالت در این انتخابات و بروز تخلفات وسیع در آن، سبب ابطال آن در هیات اجرایی شد اما ناظر این انتخابات سعی در تائید آن دارد تا جایی که صبح امروز با انتشار نامه تأییدیه، این موضوع نیز دچار پیچیدگی‌های وسیعی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس هیئت اجرایی ششمین دوره انتخابات سازمان نظام مهندسی معدن استان هرمزگان در گفت و گو با ایسنا، در این زمینه گفت: انتخابات این صنف هر سه سال یکبار برای مشخص شدن اعضای هیئت مدیره برگزار می شود که لازمه آن انتخاب هیئت اجرایی برای برگزاری آن است.

بسیاری اعضا بدون داشتن صلاحیت‌های لازم در عضویت این سازمان بودند

رویا رشیدی با اشاره به این‌که از میان اعضا سازمان صنعت، معدن و تجارت خود 10 نفر را انتخاب و این افراد در بین خود 5 نفر را به عنوان اعضای هیئت اجرایی انتخاب می‌کنند، تصریح کرد: فرآیند انتخابات از آبان ماه کلید خورد و شاهد مشکلات زیادی بودیم از جمله این‌که بسیاری اعضا بدون داشتن صلاحیت‌های لازم در عضویت این سازمان بودند.

وی با اشاره به یکی از تخلفات صورت گرفته و با بیان این‌که حق سالیانه این افراد توسط خود اعضای هیئت رئیسه در گذشته پرداخت می‌شد تا بتوانند در انتخابات شرکت و افراد موردنظر را انتخاب کنند، اضافه کرد: حتی برخی کاندیداها با دیدن چنین وقایعی حاضر به کاندیدا شدن، نمی‌شدند.

رشیدی با اشاره به این‌که در نامه‌ای به وزارت صنعت، معدن و تجارت با این پاسخ مواجه شدیم که قبل از فرآیند انتخابات، در حیطه هیئت اجرایی نیست و به همین دلیل به روند کنونی ادامه داده و پیش رفتیم، اظهار کرد: دهم اسفندماه این انتخابات قرار بود برگزار شود و ناظری که خود نه تنها با دستورالعمل‌های  انتخابات نظام مهندسی معدن در هرمزگان آشنایی نداشت بلکه استقلال کافی هم ندااشت، برای این انتخابات معرفی شد.

با تهدید انحلال هیئت اجرایی مواجه شدیم

رئیس هیئت اجرایی ششمین دوره انتخابات سازمان نظام مهندسی معدن استان هرمزگان با بیان این‌که در همین روند نیز معاون امور معاون امور صنایع و معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت استان هرمزگان در جلسه‌ای به بنده اعلام کرد که اگر مخالف باشید این هیئت اجرایی را منحل می‌کنم که بنده همانجا اعلام کردم طبق قانون عمل کرده و می‌کنیم اما متأسفانه در خلال این فرآیند بسیار ما را اذیت کردند.

وی با اشاره به این‌که در روز انتخابات شاهد بودیم فردی به نام "م.ن" که در خلال جریان انتخابات دست به تبلیغات می‌زد و با فردی به نام "م.د" نسبت داشت و در این انتخابات رأی آورد و علی رغم اخطارهای ما با ادامه رفتارش با یکی از کاندیداها درگیر شد، خاطرنشان کرد: این موضوع صورتجلسه شده و به امضای اعضای هیئت اجرایی رسید اما ناظر حاضر به امضا نشد، و به همین منظور از سازمان صنعت، معدن و تجارت خواستیم این موضوع به شورای انضباطی ارسال شود که متأسفانه این مهم هم صورت نگرفت.

رشیدی با بیان این‌که سایر کاندیداها به روند انتخابات و اتفاقات صورت گرفته اعتراض داشته و شکایت کردند اما نائب رئیس فعلی سازمان اجازه ثبت نامه را نداد و علی‌رغم تماس‌های مکرر ناظر انتخابات هم پاسخگو نبود و با اصرار فراوان سرانجام نامه به ثبت رسید.

ناظر در حرکتی غیرقانونی پس از شمارش آرا، نتایج را به کاندیدای خاصی اعلام کرد

رئیس هیئت اجرایی ششمین دوره انتخابات سازمان نظام مهندسی معدن استان هرمزگان با اشاره به این‌که چهار روز از انتخابات گذشته بود و قرار بود نتیجه حداکثر تا 15 روز پس از انتخابات اعلام شود، ادامه داد: ناظر در حرکتی غیرقانونی پس از شمارش آرا، نتایج را به نائب رئیس فعلی اعلام کرد تا وی در کانال خود سازمان با ارسال پیام تبریک انتخابش را تبریک بگوید در حالی که سایر کاندیداها معترض شدند که چرا نتایج تنها به یک فرد اعلام شده است که اعضای هیئت اجرایی از این موضوع ابراز بی‌اطلاعی کردند.

وی با بیان این‌که از ناظر خواستیم تا پرونده اعضا را به اعضای هیئت اجرایی بدهد تا به شکایات رسیدگی کند، افزود: وی از این کار ممانعت کرد و اعلام کرد باید خود معترضین مستندات را بیاورند که معترضین این کار را انجام و شکایات خود را همراه با مستندات ارسال کردند.

رشیدی گفت: در این بررسی‌ها شاهد بودیم یکی از داوطلبین حق عضویت 68 نفر را پرداخت کرده بود و یکی از کارمندان سازمان حق عضویت تعدادی دیگر را پرداخت کرده بود تا اعضا بتوانند در این انتخابات شرکت و به فرد مورنظرشان رأی بدهند.

38 نفر صلاحیت لازم برای عضویت را نداشتند

وی با بیان این‌که در این انتخابات 599 نفر حائز رأی دادن بودند که 419 نفر در آن شرکت کردند، اضافه کرد: از این تعداد پرونده 266 نفر با همکاری رئیس فعلی سازمان نظام مهندسی معدن استان هرمزگان بررسی و معلوم شد که 38 نفر صلاحیت لازم برای عضویت را نداشته و 18 نفر از این تعداد مدارک‌شان غیرمرتبط است.

رئیس هیئت اجرایی ششمین دوره انتخابات سازمان نظام مهندسی معدن استان هرمزگان با اشاره به این‌که رئیس فعلی سازمان از سوی هیئت اجرایی رد صلاحیت شده بود اما در درخواست رسیدگی به اعتراضش، سازمان صنعت، معدن و تجارت نامه‌ای را در 30 بهمن منتشر کرد که تاریخ آن مربوط به 15 بهمن بود و مهلت داده بود تا وی تا 24 بهمن مدارک لازم را برای بررسی ارسال کند و وی به دلیل این‌گونه رفتارها، خود از منتقدین سازمان صنعت، معدن و تجارت بود، اظهار کرد: تمامی این اتفاقات را صورتجلسه کرده و خواستار ابطال انتخابات و برگزاری یک انتخابات سالم در وقت دیگری شدیم.

رشیدی با بیان این‌که رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان هرمزگان قول بررسی شکایات را به دلیل حق الناس بودن داده بود، تصریح کرد: روز گذشته(23 اسفند) به سازمان صنعت، معدن و تجارت استان رفتیم که هیچ‌کس نبود و ظاهرأ ناظر انتخابات به مرخصی طولانی رفته بود و تا پایان وقت اداری در انتظار نشستیم اما کسی پاسخگو نبود تا این‌که امروز نامه تأیید انتخابات نیز منتشر شد.

هیئت اجرایی رأی به ابطال انتخابات داد

وی مدعی شد: در این نامه قید شد با تأیید هیئت اجرایی، که این موضوع دروغ محض بوده و اعضای هیئت اجرایی تنها شمارش آرا را تائید کرده اما به روند برگزاری و عضویت افراد معترض بوده و خواستار ابطال انتخابات شده بود و جز دو نفر که به دستورالعمل‌ها وارد نبودند، سه فرد دیگر هیئت اجرایی اعم از رئیس، نائب رئیس و دبیر این انتخابات را قبول نکرده و هیچ امضایی زیر نامه سازمان صنعت، معدن و تجارت استان که سراسر بندهای آن دروغ بود، نزدند.

رئیس هیئت اجرایی ششمین دوره انتخابات سازمان نظام مهندسی معدن استان هرمزگان با بیان این‌که به وزارت صنعت، معدن و تجارت تمامی اتفاقات را اعلام کرده و در ابتدای هفته آینده تمامی مستندات به آن ها ارائه خواهد شد، اضافه کرد: این موضوع را از طریق استاندار، نمایندگان هرمزگان در مجلس و تمامی دستگاه‌های ذی ربط دنبال خواهیم کرد تا شاهد سالم سازی جریان انتخابات این صنف باشیم و اگر فساد اداری شکل گرفته این موضوع برطرف شود.

امیدوارم دستگاه های نظارتی به این موضوع ورود کنند

وی با اشاره به این‌که این تخلفات از انتخابات سال 93 آغاز و بازرس آن زمان سازمان اکنون یکی از اعضای هیئت مدیره و ناظر سازمان در انتخابات قبلی اکنون معاون امور صنایع و معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت است، عنوان کرد: اسامی اعضای شرکت کننده در انتخابات برخلاف قوانین در ساعت 12 شب روز انتخاب به صورت پلمب به هیئت اجرایی واگذار شد در حالی که هیئت اجرایی باید این اسامی را از مدت ها قبل می‌دید، نه آن‌که اعضای هیئت مدیره فعلی سازمان نظام مهندسی معدن استان هرمزگان با دانستن لیست اعضا راهی انتخابات شوند.

رشیدی با بیان این‌که امیدوارم دستگاه‌های نظارتی به این موضوع ورود کرده و جلوی این تخلف آشکار گرفته شود، اضافه کرد: شفافیت و سلامت در این انتخابات زیر سوال رفته و انتظار داریم که مراجع ذی صلاح به این پرونده ورود کرده و شاهد رقم خوردن اتفاق مثبتی باشیم که خواست اعضای حقیقی سازمان نظام مهندی معدن استان هرمزگان است.

اعضای مستقل در مقابل این تخلف سکوت نمی‌کنند

وی در پایان با بیان این‌که اعضای مستقل در مقابل این تخلف سکوت نمی‌کنند، افزود: برخی اعضا به دلیل آن که ممکن است همان میزان درآمد اندک‌شان قطع شود نمی‌توانند این مسائل را مطرح کنند اما در دل‌های خود مشکلات زیادی را پنهان کرده‌اند و شائبه مهندسی شدن انتخابات از سوی معاون امور صنایع و معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت استان نیز قوی به نظر می‌رسد و اگر به گفته این افراد اعضای هیئت اجرایی جهت‌دار کار کرده پس باید انتخابات بازهم ابطال شود.

به گزارش ایسنا، این در حالی است که تماس های مکرر خبرنگار ما با رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان هرمزگان بی‌جواب ماند اما خبرگزاری ایسنا در راستای رسالت خود آماده انتشار پاسخ افراد نامبرده در این خبر است.

برچسب ها: نظام مهندسی ، استان هرمزگان ، سازمان نظام مهندسی معدن استان هرمزگان

منبع: خرداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۱۳۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری مراسم بازنشستگی و تجلیل از دکتر عراقی‌زاده

دکتر غلامعلی جاودان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در این مراسم ضمن تبریک روز استاد و معلم گفت: در توصیف مقام استاد و معلم حضرت علی (ع) می‌فرمایند که هرکسی جمله‌ای به من بیاموزد مرا بنده خود کرده است.

وی با بیان اینکه جایگاه استاد و معلم در ادبیات، معارف و فرهنگ ما بسیار بالاست، افزود: به‌طوری که معلمی را شغل انبیا و بسیار گرانقدر می‌دانیم.

دکتر جاودان اظهار کرد: استاد عراقی زاده، پیش از اینکه استاد دانشکده دندانپزشکی باشد استاد اخلاق است و همه ویژگی‌های یک استاد خوب را در خود دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: دکتر عراقی‌زاده در ارائه خدمات به مردم استان نقشی ویژه داشتند و چندین سال نیز در جایگاه رئیس دانشگاه به مردم خدمت کرده‌اند.

دکتر جاودان با اشاره به اینکه خدمات دکتر عراقی زاده در حوزه بهداشت، درمان و آموزش ماندگار بوده و به یادگار می‌ماند، افزود: بزرگترین یادگاری ایشان که با حمایت سایر اساتید اتفاق افتاده دانشکده دندانپزشکی هرمزگان است.

وی گفت: به یمن فرصتی که در دانشکده دندانپزشکی داشته‌ایم، توانسته‌ایم در دورترین نقاط استان نیز خدمات دندانپزشکی را به مردم عزیز ارائه دهیم.

وی در پایان افزود: بنابر دخواست اینجانب و معاون آموزشی دانشگاه مبنی بر ادامه همکاری استاد عراقی‌زاده با دانشگاه، از این پس ایشان در سمت مشاور رئیس دانشگاه در حوزه دندانپزشکی با ما همکاری داشته و از تجربیات و دانش ایشان بهره خواهیم برد.

همچنین دکتر عراقی‌زاده در این مراسم ضمن تشریح دوران تحصیل خود و تقارن آن با هشت سال دفاع مقدس، گفت: در سال‌های جنگ یکی از دوستانم که بعدا شهید شد، من را برای بورسیه تحصیلی خارج از کشور دانشجویان ثبت‌نام کرده بود و این‌گونه شد که من پس از شهادت برادرم عبدالمجید برای تحصیل به انگلستان رفتم و پس از سه سال دوباره به ایران برگشتم و در اینجا مشغول به خدمت شدم.

وی افزود: به بندرعباس عرق دارم و دوست دارم که رشد کند؛ چراکه به اعتقاد من بندرعباس نتوانسته جایگاه واقعی خود را در کشور اثبات کند.

دکتر عراقی‌زاده گفت: با پیگیری‌هایی که انجام شد دانشکده دندانپزشکی از سال ۸۷ با پذیرش ۱۰۰ درصد نیروی بومی آغاز به کار کرد.

وی افزود: تعدادی از دانشجو‌های قدیم دانشکده دندانپزشکی، درحال حاضر استاد این دانشکده هستند.

دکتر عراقی زاده گفت: متاسفانه توزیع امکانات در مناطق برخوردار و مناطق کمتر توسعه‌یافته عادلانه نیست و ما در استان هرمزگان نسبت دیگر استان‌ها عقب هستیم.

گفتنی است؛ دکتر عبدالمهدی عراقی‌زاده، متولد بهمن‌ماه ۱۳۳۹ در بندرعباس است و سمت‌هایی از جمله هیئت علمی و عضو هیئت رئیسه دانشکده دندانپزشکی شاهد تهران، مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان دکتر مویدی، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، ریاست دانشکده پرستاری، مامایی و پیراپزشکی، ریاست دانشگاه و قائم مقام وزیر در استان، مسئول راه‌اندازی دانشکده دندانپزشکی، سرپرست دانشکده دندانپزشکی، ریاست دانشکده پزشکی و با حفظ سمت ریاست دانشکده دندانپزشکی، ریاست دانشکده دندانپزشکی و عضو شورای دانشگاه، عضو هیئت رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان دانشگاه، عضو کارگروه بررسی صلاحیت عمومی اعضای هیئت علمی، عضو هیئت ممیزه دانشگاه و همچنین عضو هیئت اجرایی نصب و عزل اعضای هیئت علمی را در کارنامه درخشان خود دارد.

در پایان این مراسم به پاس زحمات ۳۵ ساله استاد عراقی زاده در دانشگاه از ایشان تقدیر شد.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • اعتراف کیهان: فقط ۱۶۵ نامزد اعتدالی و اصلاح طلب برای مجلس دوازدهم تایید صلاحیت شدند
  • اعتراف کیهان: فقط ۱۶۵ نامزد اعتدالی و اصلاح طلب برای انتخابات مجلس دوازدهم تایید صلاحیت شده بودند
  • برگزاری مراسم بازنشستگی و تجلیل از دکتر عراقی‌زاده
  • حرکت جدی بنیاد ملی علم ایران به سوی تولیدات فاخر علمی است
  • حرکت جدی بنیاد ملی علم ایران به سوی مرجعیت علمی 
  • عکس/ نشست مشترک اعضای هیئت دولت با استانداران
  • استقرار حاکمیت شرکتی برای پذیرش در فرابورس الزامی شد
  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد
  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها محور اصلی تعلیم و تربیت اجتماعی هستند