Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@08:24:48 GMT

خروجی نظام مهندسی کشاورزی هرمزگان رضایت بخش نیست

تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۷۴۹۴۹۳

خروجی نظام مهندسی کشاورزی هرمزگان رضایت بخش نیست

ناصرحیدری پوری چهارشنبه در نشست هماندیشی با بهره برداران شهرستان رودان تاکید کرد: با وجود این تعداد نیروی تحصیل کرده خروجی آن در بخش کشاورزی چندان رضایت بخش نیست.
وی اظهار کرد: وقت آن رسیده تا این تشکل با برنامه ریزی مناسب از تخصص اعضای خود درارتقای فعالیت های کشاورزی بیش از پیش بهره ببرد.
رئیس سازمان جهادکشاورزی هرمزگان در ادامه ازنبود نیروی ماهر ومتخصص بعنوان یکی دیگراز مشکلات حوزه کشاورزی نام برد و گفت: 80درصد بهره بردارن این استان بی سواد و یا کم سواد هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این مقام مسئول با تاکید براین مطلب که مسیرتوسعه و ارتقای شاخص های کشاورزی و زیرمجموعه های آن تنها از طریق نیروهای ماهی و متخصص پیش خواهد رفت افزود: سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان برای تامین نیروی ماهر مورد نیاز این بخش طرح کارورزی و مهارت آموزی را در دستور کار خود قرار داده است.
در ادامه این نشست مدیر جهاد کشاورزی رودان از ایجاد زنجیره ی تولید، کشاورزی حفاظتی و ایجاد فضاهای گلخانه ای در مقیاس کوچک و ایجاد تشکل های کشاورزی با استفاده از کشاورزان پیشرو را از مهمترین برنامه های این مدیریت عنوان کرد.
امام جمعه رودان نیز گفت : بایستی با برنامه ریزی مناسب مشکلات کشاورزان از جمله ورود محصولات قاچاق در فصل برداشت ، کاهش هزینه های برق مصرفی چاه های کشاورزی و بخشودگی سود وام های آنان برطرف شود.
حجت الاسلام سید مهدی تاج زاده خاطرنشان ساخت: 80درصد مردم این منطقه زیر پوشش کمیته امداد هستند و با توجه به اینکه رودان قطب کشاورزی استان هرمزگان است ، این مساله زیبنده مردم این شهرستان نیست.
نماینده کشاورزان شهرستان رودان نیز دراین نشست ابراز داشت: نبود صنایع بسته بندی وفرآوری، وجود دلالان در فصل برداشت محصولات، هزینه های بالای برق مصرفی چاه های کشاورزی، عدم پرداخت خسارت از سوی بیمه، آموزش کشاورزان در خصوص استفاده بهینه از منابع آب وخاک، تقویت تشکل ها، راه اندازی مرکز تحقیقات کشاورزی ومنابع طبیعی و بخشودگی سود وام کشاوزان را از مهمترین خواسته ها کشاورزان رودانی ذکر کرد.
شهرستان100هزارنفری رودان بعنوان یک از چهارقطب کشاورزی هرمزگان در 100کیلومتری شرق بندرعباس مرکز این استان قرار دارد
6149/6048
خبرنگار : رضا گیلانی ** انتشار دهنده : خلیل تنیده

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۴۹۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجهیز ۳۲ مرکز خرید گندم در مازندران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران،  وفائی نژاد مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران در جلسه کارگروه خرید تضمینی محصولات کشاورزی  گفت: ۳۲ مرکز خرید در استان مازندران تجهیز و آماده آغاز عملیات خرید تضمینی گندم هستند و در صورت نیاز به افزایش تعداد مراکز خرید و تصویب کارگروه، اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان آمادگی لازم را برای افزایش تعداد مراکز خواهد داشت.

او افزود: در سال جاری سیاست‌های دولت در حمایت از کشاورزان و در راستای تحقق شعار سال بر این است که از ظرفیت‌های مردمی و بخش خصوصی در خرید دانه روغنی استفاده نماید که در استان مازندران نیز یک شرکت بخش خصوصی به عنوان خریدار دانه روغنی کلزا معرفی شده و همزمان با آغاز برداشت کلزا در استان فعالیت این شرکت نیز با همکاری و نظارت سازمان جهاد کشاورزی آغاز خواهد شد.

مدیرکل غله مازندران گفت: در سال ۱۴۰۲ با خرید ۱۱۸ هزار تن گندم افزایش ۴۲ درصدی و جهش تولید را تجربه کردیم و امیدواریم در سال جاری نیز با شرایط آب و هوایی حاکم، وضعیت مطلوب تری را از لحاظ تامین نیاز کشور در پیش داشته باشیم.

وفائی نژاد افزود: در سال گذشته ۹۶۰۰ تن کلزا در استان مازندران خریداری کردیم و دولت به منظور حمایت از کشاورزان قیمت خرید را از ۲۳ هزار تومان به ۳۰ هزار تومان افزایش داد.

در ادامه این جلسه، معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران نیز با اشاره به اهمیت و ضرورت جلسات کارگروه خرید محصولات کشاورزی استان بر ساماندهی مراکز خرید، نظارت بر فرآیند خرید و تسهیل در امور کشاورزان در چارچوب دستورالعمل‌های ابلاغی تاکید کرد.

حسن خیریانپور با اعلام رضایتمندی از خرید تضمینی گندم و کلزا در سال گذشته و قدردانی از تمام دستگاه‌های مرتبط با این امر، عنوان کرد: در سال گذشته بیش از ۱۱۸ هزارتن گندم و بیش از ۹ هزار تن کلزا از کشاورزان خریداری شد و در سال زارعی جاری نیز امیدواریم این ارقام افزایش پیدا کند.

خیریانپور با تاکید بر اینکه در استان مازندران سالانه حدود ۴۸۰ هزارتن گندم برای مصرف انسانی مورد نیاز می‌باشد تصریح کرد: ما با استفاده از تمام ظرفیت‌ها می‌بایست بخش زیادی از این گندم را در مزارع داخل استان تامین نماییم.

وی با تاکید بر نامگذاری سال از سوی مقام معظم رهبری با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم اظهار داشت: استان مازندران در تولید ۱۴ محصول کشاورزی رتبه اول را دارد و این امکان وجود دارد که با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان تولید کالا‌های اساسی مورد نیاز استان را هم از لحاظ کمی و هم از لحاظ کیفی افزایش داد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران با توجه به اینکه زمان آغاز برداشت گندم در استان نیمه دوم خرداد می‌باشد، افزود: کشاورزان از برداشت زودهنگام گندم خودداری نمایند، برنامه ریزی‌ها به گونه‌ای خواهد بود که از نیمه دوم خرداد ۳۲ مرکز خرید بنا به اعلام جهاد کشاورزی هر شهرستان آمادگی لازم را برای آغاز عملیات خرید تضمینی گندم خواهند داشت.

وی از فرمانداران شهرستان‌هایی که به نوعی درگیر خرید هستند خواست، با تشکیل جلسات مستمر و منظم و با همکاری لازم با اداره کل غله و خدمات بازرگانی به روند مطلوب عملیات خرید کمک کنند.

خیریانپور با تاکید بر ضرورت ثبت مشخصات مزارع کشاورزان در سامانه پهنه بندی جهاد کشاورزی ضمن درخواست از کشاورزان برای ثبت مشخصات مزارع خود قبل از برداشت محصول، از سازمان جهاد کشاورزی خواست هرچه زودتر اقدامات لازم را جهت نهایی کردن اطلاعات این سامانه انجام دهد تا کشاورزان در روند تحویل محصول دچار مشکلی نشوند.

دیگر خبرها

  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • ۱۳ استان در معرض تهدید سن و زنگ زرد هستند
  • تجهیز ۳۲ مرکز خرید گندم در مازندران
  • 530 تن کود کشاورزی در میاندورود توزیع شد
  • تضمینی برای تامین حقابه کشاورزان گرمسار از حبله‌رود وجود ندارد
  • کشف ۱۸۵ کیلوگرم مواد مخدر در هرمزگان
  • آب سد سفیدرود رها سازی شد
  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد
  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • آغاز کشت گسترده سیب‌زمینی در اراضی کشاورزی